Generelle vilkår og betingelser

ARTIKKEL 1 - DEFINISJONER
I disse vilkårene gjelder følgende definisjoner:

Tilleggskontrakt: En avtale der forbrukeren kjøper produkter, digitale innhold eller tjenester i forbindelse med en fjernsalgskontrakt, hvor leveringen skjer enten av selgeren eller en tredjepart basert på en avtale mellom tredjeparten og selgeren.

Angrefrist: Perioden forbrukeren har rett til å benytte seg av angreretten.

Forbruker: En fysisk person som handler utenfor næringsvirksomhet, handel eller yrkesutøvelse og inngår en avtale med selgeren.

Dag: En kalenderdag.

Digitale innhold: Data som produseres og leveres i digital form.

Løpende avtale: En avtale som omfatter regelmessig levering av produkter eller tjenester over en viss periode.

Varig medium: Ethvert medium som gjør det mulig for forbrukeren eller selgeren å lagre informasjon på en måte som tillater fremtidig tilgang og uendret gjengivelse av den lagrede informasjonen, for eksempel e-post.

Angrerett: Forbrukerens mulighet til å trekke seg fra en fjernsalgskontrakt innen angrefristen.

Standard angrerettskjema: Et skjema som tilbys forbrukeren av selgeren og som kan fylles ut dersom angreretten ønskes benyttet.

Selger: En fysisk eller juridisk person som tilbyr produkter, digitale innhold eller tjenester til forbrukere via fjernsalg.

Fjernsalgskontrakt: En avtale inngått mellom forbruker og selger gjennom et system for fjernsalg av produkter eller tjenester, hvor kun fjernkommunikasjon benyttes frem til avtalen er inngått.

Fjernkommunikasjonsmiddel: En metode som muliggjør avtaleinngåelse uten at forbrukeren og selgeren fysisk befinner seg på samme sted.

Generelle vilkår og betingelser: Disse generelle vilkårene som gjelder for avtalen mellom forbruker og selger.

ARTIKKEL 2 - IDENTITET TIL SELGEREN

Nettstedets navn: Nuva Oslo

Adresse: IFZA Business Park, Premises No: 32006-001, Dubai Digital Park (DDP), Dubai, 00000, United Arab Emirates

Telefonnummer: +31644644003

E-post: info@nuva-oslo.com


Kundeservice:
Mandag til fredag fra kl. 08:00 til 18:00 CET.

ARTIKKEL 3 – ANVENDELSE

Disse generelle vilkårene gjelder for ethvert tilbud fra entreprenøren og for enhver fjernsalgskontrakt og bestilling som inngås mellom entreprenøren og forbrukeren.
Før fjernsalgskontrakten inngås, vil forbrukeren få tilgang til teksten i disse generelle vilkårene. Hvis dette ikke er rimelig mulig, vil entreprenøren før kontraktsinngåelsen informere om at de generelle vilkårene er tilgjengelige for innsyn, hvordan de kan leses, og at de på forespørsel vil bli sendt kostnadsfritt til forbrukeren så raskt som mulig.
Dersom fjernsalgskontrakten inngås elektronisk, vil forbrukeren – i avvik fra forrige avsnitt – få tilgang til disse generelle vilkårene i elektronisk format på en slik måte at de enkelt kan lagres på et varig medium. Dersom dette ikke er mulig, vil det før kontraktsinngåelsen bli opplyst hvor vilkårene kan leses elektronisk, samt at de på forespørsel kan sendes elektronisk eller på annen måte kostnadsfritt til forbrukeren.
Dersom det, i tillegg til disse generelle vilkårene, også gjelder spesifikke vilkår for produkter eller tjenester, vil det andre og tredje avsnittet gjelde tilsvarende. Ved motstrid mellom ulike vilkår, vil forbrukeren alltid kunne påberope seg den bestemmelsen som er mest gunstig for ham.
Dersom én eller flere bestemmelser i disse generelle vilkårene på et gitt tidspunkt blir erklært ugyldige eller kjennes ugyldige helt eller delvis, vil de øvrige vilkårene fortsatt forbli i kraft. Den ugyldige eller annullerte bestemmelsen vil i så fall erstattes umiddelbart, i gjensidig forståelse, med en bestemmelse som ligger så nært opp til den opprinnelige meningen som mulig.
Situasjoner som ikke er dekket av disse generelle vilkårene, skal vurderes i henhold til ånden og innholdet i disse generelle vilkårene.
Eventuelle uklarheter om tolkningen eller innholdet av én eller flere bestemmelser i disse generelle vilkårene skal tolkes i samsvar med helheten i disse vilkårene.

ARTIKKEL 4 – TILBUDET

Dersom et tilbud har en begrenset gyldighetsperiode eller er betinget av spesifikke vilkår, vil dette bli tydelig angitt i tilbudet.
Tilbudet er uforpliktende. Entreprenøren forbeholder seg retten til å endre eller justere tilbudet.
Tilbudet inneholder en fullstendig og nøyaktig beskrivelse av de tilbudte produktene og/eller tjenestene. Beskrivelsen er detaljert nok til at forbrukeren kan gjøre en veloverveid vurdering av tilbudet. Dersom entreprenøren bruker bilder, skal disse gi en sannferdig fremstilling av de tilbudte produktene og/eller tjenestene. Åpenbare feil eller unøyaktigheter i tilbudet er ikke bindende for entreprenøren.
Alle bilder og spesifikasjoner i tilbudet er veiledende og kan ikke gi grunnlag for krav om erstatning eller heving av kontrakten.
Produktbilder gir en nøyaktig fremstilling av de tilbudte produktene, men entreprenøren kan ikke garantere at de viste fargene nøyaktig samsvarer med de faktiske fargene på produktene.
Hvert tilbud inneholder all nødvendig informasjon for at forbrukeren skal forstå hvilke rettigheter og forpliktelser som følger av å akseptere tilbudet. Dette inkluderer spesielt:

Prisen, ekskludert tollbehandlingskostnader og importmerverdiavgift. Disse ekstra kostnadene bæres av kunden og er kundens risiko. Post- og/eller budtjenesten bruker spesialordningen for post- og budtjenester ved import. Denne ordningen gjelder når varen importeres til bestemmelseslandet i EU, noe som er tilfellet her. Post- og/eller budtjenesten krever inn merverdiavgiften (eventuelt sammen med tollbehandlingskostnadene) fra mottakeren av varene.

Eventuelle fraktkostnader.

Hvordan kontrakten inngås og hvilke tiltak som kreves for dette.

Om angrerett gjelder eller ikke.

Betalingsmåte, levering og gjennomføring av kontrakten.

Fristen for å akseptere tilbudet eller tidsperioden entreprenøren garanterer prisen.

Kostnader for fjernkommunikasjon, dersom disse beregnes på en annen måte enn vanlig grunnpris for det aktuelle kommunikasjonsmiddelet.

Om kontrakten arkiveres etter inngåelse og, hvis ja, hvordan forbrukeren kan få tilgang til den.

Hvordan forbrukeren, før kontraktsinngåelsen, kan kontrollere og eventuelt korrigere de opplysningene han har gitt i forbindelse med kontrakten.

Alle andre språk enn nederlandsk som kontrakten kan inngås på.

Etiske retningslinjer entreprenøren har forpliktet seg til, og hvordan forbrukeren kan se disse elektronisk.

Minimumsvarigheten av fjernsalgskontrakten ved en langsiktig avtale.

Valgfrie detaljer som tilgjengelige størrelser, farger og materialtyper.

ARTIKKEL 5 – KONTRAKTEN

Kontrakten inngås, med forbehold om bestemmelsene i avsnitt 4, i det øyeblikket forbrukeren aksepterer tilbudet og oppfyller de angitte vilkårene.

Dersom forbrukeren har akseptert tilbudet elektronisk, skal entreprenøren umiddelbart bekrefte mottak av den elektroniske aksepten. Så lenge entreprenøren ikke har bekreftet mottaket, kan forbrukeren heve kontrakten.

Dersom kontrakten inngås elektronisk, vil entreprenøren iverksette passende tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre trygg elektronisk overføring av data og garantere et sikkert nettmiljø. Hvis forbrukeren har mulighet til å betale elektronisk, vil entreprenøren sørge for tilstrekkelige sikkerhetstiltak.

Innenfor lovens rammer har entreprenøren rett til å innhente informasjon om forbrukerens evne til å oppfylle sine betalingsforpliktelser samt andre relevante faktorer for en ansvarlig inngåelse av fjernsalgskontrakten. Dersom entreprenøren, basert på denne vurderingen, har saklig grunn til ikke å inngå kontrakten, har han rett til å avslå en bestilling eller henvendelse med begrunnelse eller knytte spesifikke vilkår til gjennomføringen av kontrakten.

Entreprenøren vil senest ved levering av produktet, tjenesten eller det digitale innholdet gi forbrukeren følgende opplysninger skriftlig eller på en måte som gjør det mulig for forbrukeren å lagre dem på et varig medium:

Besøksadressen til entreprenørens virksomhet, hvor forbrukeren kan henvende seg med klager.

Vilkårene og fremgangsmåten for å benytte angreretten, eller en tydelig erklæring om at angreretten ikke gjelder.

Informasjon om garantier og eventuell ettersalgsservice.

Prisen, inkludert skatter, for produktet, tjenesten eller det digitale innholdet.

Leveringskostnader, dersom disse er relevante.

Betalingsmåte, leveringsmåte og gjennomføring av fjernsalgskontrakten.

Vilkårene for oppsigelse av kontrakten dersom den har en varighet på mer enn ett år eller er av ubestemt varighet.

Dersom forbrukeren har angrerett, et standard angrerettskjema.

For langsiktige avtaler gjelder bestemmelsene i forrige avsnitt kun for den første leveransen.

ARTIKKEL 6 – ANGRERETT

Ved levering av produkter:

Ved kjøp av produkter har forbrukeren rett til å heve kontrakten uten å oppgi noen grunn innen 14 dager.

Denne angrefristen starter dagen etter at forbrukeren eller en av forbrukeren og selgeren forhåndsbestemt representant har mottatt produktet.

Dersom:

forbrukeren har bestilt flere produkter i én og samme bestilling, begynner angrefristen den dagen forbrukeren eller en tredjepart utpekt av forbrukeren mottar det siste produktet. Selgeren kan, forutsatt at forbrukeren tydelig har blitt informert om dette før bestillingen, avslå en bestilling av flere produkter med ulike leveringstider.

leveringen av et produkt består av flere sendinger eller deler, starter angrefristen den dagen forbrukeren eller en tredjepart utpekt av forbrukeren mottar den siste sendingen eller delen.

avtalen gjelder regelmessige leveranser av produkter over en bestemt periode, begynner angrefristen den dagen forbrukeren eller en tredjepart utpekt av forbrukeren mottar den første leveransen.

Ved tjenester og digitale innhold som ikke leveres på fysisk medium:

Ved en tjenesteavtale eller en avtale om levering av digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, kan forbrukeren angre kjøpet innen 14 dager uten å oppgi noen grunn. Denne angrefristen starter dagen etter at avtalen er inngått.

Forlenget angrefrist for produkter, tjenester og digitale innhold som ikke leveres på fysisk medium dersom informasjon om angreretten ikke er gitt:

Dersom selgeren ikke har gitt forbrukeren de lovpålagte opplysningene om angreretten eller et standard angreskjema, utløper angrefristen tolv måneder etter slutten av den opprinnelige angrefristen som er fastsatt i de foregående avsnittene i denne artikkelen.

Dersom selgeren gir forbrukeren de nevnte opplysningene innen tolv måneder etter starten av den opprinnelige angrefristen, utløper angrefristen 14 dager etter den dagen forbrukeren mottar denne informasjonen.

Forpliktelser under angrefristen:

I løpet av angrefristen skal forbrukeren håndtere produktet og emballasjen med forsiktighet. Forbrukeren skal kun pakke ut eller bruke produktet i den grad det er nødvendig for å vurdere om han ønsker å beholde det. Dersom forbrukeren benytter seg av angreretten, skal han returnere produktet, inkludert alt medfølgende tilbehør, og om mulig i original stand og originalemballasje, i samsvar med selgerens rimelige og klare instruksjoner.

Dersom forbrukeren ønsker å benytte seg av angreretten, er han forpliktet til å informere selgeren om dette innen 14 dager etter mottak av produktet. Forbrukeren må gi denne informasjonen ved hjelp av angreskjemaet. Etter å ha meldt fra om bruk av angreretten, må forbrukeren returnere produktet innen 14 dager. Forbrukeren må kunne bevise at produktet er returnert i tide, for eksempel med en forsendelsesbekreftelse.

ARTIKKEL 7 – KOSTNADER VED BRUK AV ANGRERETTEN

Når forbrukeren benytter seg av angreretten, er han kun ansvarlig for kostnadene ved retur av varen.

Selgeren refunderer kjøpsbeløpet så raskt som mulig, men senest innen 14 dager etter mottak av angremeldingen, og benytter samme betalingsmetode som forbrukeren brukte ved kjøpet. For at refusjonen skal gjennomføres, kreves det at selgeren mottar varen i retur eller får en tydelig dokumentasjon på at den er sendt tilbake i sin helhet.

Dersom produktet har blitt forringet på grunn av uforsiktig håndtering, kan forbrukeren bli belastet for verdiforringelsen. Dette gjelder imidlertid ikke dersom selgeren ikke har gitt all lovpålagt informasjon om angreretten før kjøpsavtalen ble inngått.

ARTIKKEL 8 – GARANTI OG SAMSVAR

Selgeren garanterer at produktene og/eller tjenestene samsvarer med avtalen, de spesifikasjonene som er oppgitt i tilbudet, de rimelige kravene til pålitelighet og/eller brukervennlighet, samt de gjeldende lovbestemmelser og forskrifter på tidspunktet for avtaleinngåelsen. Dersom det er avtalt, garanterer selgeren også at produktet er egnet for spesielle formål utover normal bruk.

En garanti gitt av selgeren, produsenten eller importøren begrenser ikke de lovbestemte rettighetene og kravene som forbrukeren kan gjøre gjeldende overfor selgeren på grunnlag av avtalen. Dette inkluderer enhver forpliktelse fra selgeren, leverandøren, importøren eller produsenten som gir forbrukeren rettigheter eller krav utover det som er lovpålagt dersom avtalen ikke blir oppfylt.

Eventuelle feil eller feilleverte produkter må meldes skriftlig til selgeren innen 14 dager etter levering. Retur av produkter må skje i originalemballasje og i ny tilstand.

Garantien gjelder ikke dersom:

- kjøperen har reparert og/eller endret de leverte produktene selv eller fått dem reparert og/eller endret av en tredjepart;

- de leverte produktene har vært utsatt for unormale forhold eller har blitt håndtert uforsiktig eller i strid med instruksjonene fra selgeren eller emballasjen;

- mangelen helt eller delvis skyldes offentlige forskrifter om materialenes art eller kvalitet.

ARTIKKEL 9 – LEVERING OG GJENNOMFØRING

Selgeren skal utvise størst mulig forsiktighet ved mottak og utførelse av bestillinger på produkter, samt ved vurdering av forespørsler om levering av tjenester.

Leveringsadressen er den adressen forbrukeren har oppgitt til selskapet.

Med forbehold om bestemmelsene i punkt 4 i denne artikkelen, skal selskapet håndtere bestillinger så raskt som mulig, men senest innen 30 dager, med mindre forbrukeren har godtatt en lengre leveringstid. Dersom leveringen blir forsinket, eller hvis en bestilling ikke blir utført eller kun delvis gjennomført, skal forbrukeren motta varene senest innen 30 dager etter bestillingen. I slike tilfeller har forbrukeren rett til å heve avtalen uten kostnader. Forbrukeren har imidlertid ikke rett til kompensasjon.

Alle oppgitte leveringstider er veiledende. Forbrukeren kan ikke kreve noen rettigheter basert på de oppgitte leveringstidene. Overskridelse av en leveringstid gir ikke forbrukeren rett til erstatning.

Ved heving av avtalen i henhold til punkt 3 i denne artikkelen, skal selgeren refundere det betalte beløpet til forbrukeren så snart som mulig, men senest innen 14 dager etter oppsigelsen.

Dersom levering av et bestilt produkt viser seg å være umulig, vil selgeren gjøre sitt beste for å tilby en erstatningsvare. Forbrukeren vil bli tydelig og forståelig informert om dette senest ved levering. Angreretten kan ikke utelukkes ved erstatningsvarer. Returkostnadene skal bæres av selgeren.

Risikoen for skade og/eller tap av produkter bæres av selgeren inntil varene er levert til forbrukeren eller en på forhånd utpekt representant som er informert til selgerens representant, med mindre annet er uttrykkelig avtalt.

ARTIKKEL 10 – VARIGHET AV AVTALER: LØPETID, OPPSIGELSE OG FORLENGELSE

Oppsigelse

Forbrukeren har til enhver tid rett til å si opp en avtale på ubestemt tid som gjelder regelmessig levering av produkter (inkludert strøm) eller tjenester, forutsatt at avtalte oppsigelsesregler følges, og at oppsigelsesfristen ikke overstiger én måned.

Forbrukeren har også rett til å si opp en tidsbegrenset avtale som gjelder regelmessig levering av produkter (inkludert strøm) eller tjenester, ved å følge avtalte oppsigelsesregler, med en oppsigelsesfrist som ikke overstiger én måned, ved utløpet av den avtalte perioden.

Forbrukeren kan alltid gjøre følgende i henhold til de tidligere nevnte avtalene:

Si opp avtalen når som helst, uten å være begrenset til oppsigelse på et bestemt tidspunkt eller i en bestemt periode.

Si opp avtalen på samme måte som den ble inngått.

Alltid ha samme oppsigelsesfrist som selgeren har fastsatt for seg selv.

Forlengelse

En tidsbegrenset avtale for regelmessig levering av produkter (inkludert strøm) eller tjenester kan ikke automatisk forlenges eller fornyes for en bestemt periode.

Uavhengig av ovennevnte kan en tidsbegrenset avtale om regelmessig levering av dags- eller ukesaviser eller tidsskrifter forlenges automatisk med maksimalt tre måneder, forutsatt at forbrukeren har rett til å si opp den forlengede avtalen før utløpet av forlengelsesperioden med en oppsigelsesfrist på maksimalt én måned.

En tidsbegrenset avtale om regelmessig levering av produkter eller tjenester kan bare forlenges automatisk på ubestemt tid dersom forbrukeren når som helst har rett til å si opp avtalen med en oppsigelsesfrist på maksimalt én måned, og maksimalt tre måneder dersom avtalen gjelder levering av dags- eller ukesaviser eller tidsskrifter som leveres sjeldnere enn én gang i måneden.

En tidsbegrenset avtale om regelmessig levering av prøvetilbud, nyheter, ukesaviser og magasiner (prøve- eller introduksjonsabonnement) kan ikke forlenges automatisk og opphører automatisk ved slutten av prøve- eller introduksjonsperioden.

Varighet

Dersom en avtale har en varighet på mer enn ett år, kan forbrukeren si opp avtalen etter ett år med en oppsigelsesfrist på maksimalt én måned, med mindre rimelighet og rettferdighet tilsier at oppsigelse før utløpet av den avtalte varigheten ikke er tillatt.

ARTIKKEL 11 – BETALING

Med mindre en annen frist er avtalt, må beløpene som forbrukeren skal betale, betales innen 7 virkedager etter starten av angrefristen i henhold til artikkel 6, avsnitt 1. Dersom avtalen gjelder levering av en tjeneste, starter denne fristen etter at forbrukeren har mottatt bekreftelse på avtalen.

Forbrukeren har plikt til umiddelbart å informere selskapet om eventuelle feil i oppgitte betalingsdata eller andre relevante opplysninger.

Dersom forbrukeren ikke betaler innen fristen, og med forbehold om lovbestemte begrensninger, har selskapet rett til å belaste forbrukeren eventuelle rimelige kostnader som på forhånd er fastsatt.

ARTIKKEL 12 - KLAGEPROSEDYRE

Entreprenøren må ha et tilstrekkelig kjent klageprosedyre og behandle klagen i samsvar med denne prosedyren.

Klager på kontraktsutførelsen må sendes inn til entreprenøren innen en rimelig frist etter at forbrukeren har oppdaget manglene, og de må være fullstendig og klart beskrevet.

Reklamasjoner som sendes til selgeren, vil bli besvart innen 14 dager etter mottakelsesdatoen. Dersom en reklamasjon krever lengre behandlingstid, vil entreprenøren svare innen 14 dager med en bekreftelse på mottak og informasjon om når forbrukeren kan forvente et mer utførlig svar.

Hvis klagen ikke kan løses i minnelighet, vil den bli behandlet som en tvist som omfattes av mekling.

ARTIKKEL 13 – TVISTER

For avtaler mellom entreprenøren og forbrukeren, der disse generelle vilkårene gjelder, er kun nederlandsk lov gjeldende.

ARTIKKEL 14 – TILLEGGSVILKÅR ELLER AVVIKENDE BESTEMMELSER

Tilleggsvilkår eller avvik fra disse generelle vilkårene må ikke være til ugunst for forbrukeren og skal nedfelles skriftlig eller på en måte som gjør at forbrukeren kan lagre dem på et varig medium.

ARTIKKEL 15 – GODKJENNING AV ERSTATNINGSVARE

Dersom en kunde mottar en gratis ny vare i en større størrelse, mister vedkommende muligheten til å returnere varene. Dette skyldes at vi allerede har lidd et stort tap ved å tilby nye varer.

ARTIKKEL 16 – RETURADRESSE

Hos Nuva Oslo kan returadressen variere avhengig av produktet. Du kan få returadressen ved å kontakte kundeservice. Returadressen kan være innenfor Europa, for eksempel i Tyskland eller Kroatia, eller utenfor Europa, for eksempel i Asia. Nuva Oslo dekker ikke fraktkostnadene for retur. Fraktkostnadene kan variere mellom 5–35 euro per pakke. Dette er kun et estimat, og ingen rettigheter kan utledes av dette. Dersom returen sendes til en annen adresse enn den oppgitt av kundeservice, vil ingen refusjon bli utstedt. Derfor er det viktig at du alltid kontakter kundeservice først.

ARTIKKEL 17 – BETALINGSFORPLIKTELSE

Ved å legge inn en bestilling på vår nettside godtar du våre generelle vilkår og retningslinjer. Dette innebærer også at du har en betalingsforpliktelse.

Ethvert valg av betalingsmetode som fører til at du tilbakekaller betalingen uten godkjenning fra Nuva Oslo, betyr ikke at betalingsforpliktelsen bortfaller. Nuva Oslo har derfor rett til å kreve tilbake penger med tilbakevirkende kraft dersom beløpet urettmessig ble refundert.

ARTIKKEL 18 – PRIS

I løpet av den angitte gyldighetsperioden for tilbudet vil prisene på de tilbudte produktene og/eller tjenestene ikke økes, med mindre prisendringer skyldes endringer i merverdiavgiftssatsene.

Uavhengig av forrige avsnitt kan entreprenøren tilby produkter eller tjenester med variable priser, der prisene påvirkes av svingninger i finansmarkedet, som entreprenøren ikke har kontroll over. Denne prisvariabiliteten og det faktum at prisene er veiledende, vil bli tydelig angitt i tilbudet.

Prisøkninger innen 3 måneder etter avtaleinngåelse er kun tillatt dersom de skyldes lovbestemmelser eller myndighetspålagte reguleringer.

Prisøkninger som skjer mer enn 3 måneder etter avtaleinngåelse er kun tillatt dersom entreprenøren har avtalt dette og:

  1. Disse skyldes lovbestemmelser eller myndighetspålagte reguleringer, eller
  2. Forbrukeren har rett til å si opp avtalen fra den dagen prisøkningen trer i kraft.

I henhold til artikkel 5, avsnitt 1 i lov om merverdiavgift fra 1968, anses leveringsstedet å være landet der transporten starter. I dette tilfellet skjer leveransen utenfor EU. Post- eller budtjenesten vil deretter kreve inn importavgift eller tollbehandlingskostnader fra kunden. Derfor belastes det ikke merverdiavgift av entreprenøren.

Alle priser er med forbehold om trykk- og skrivefeil. Det tas ikke ansvar for konsekvenser av slike feil. Ved feilprising er ikke entreprenøren forpliktet til å levere produktet til feil pris.

ARTIKKEL 19 – CESOP

På grunn av de skjerpede tiltakene som ble innført i 2024 i forbindelse med "endringen av lov om merverdiavgift 1968 (gjennomføring av lov om betalingstjenestedirektiv)", og dermed innføringen av det sentrale elektroniske betalingsinformasjonssystemet (CESOP), kan betalingstjenesteleverandører registrere data i det europeiske CESOP-systemet.

Kontakt oss

Nettstedets navn: Nuva Oslo

Adresse: IFZA Business Park, Premises No: 32006-001, Dubai Digital Park (DDP), Dubai, 00000, United Arab Emirates

Telefonnummer: +31644644003

E-post: info@nuva-oslo.com

Kundeservice: Mandag til fredag fra kl. 08:00 til 18:00 CET.